₺ 12.567,18
Doğru Başlangıç: Başarıya Giden Yol
0 (0)
Yeni Doğru bir Başlangıca mı İhtiyacınız var ?
Bu kapsamlı eğitim çözümü, yeni lisans sahiplerine nasıl iş kuracaklarını ve alıcı ve satıcıların nasıl para kazanmaya başlayacaklarını öğretiyor! Bu esnek ve kapsamlı program, işletmenizi çalışır duruma getirmek için size araçlar, eğitim ve en iyi uygulamaları sağlar. Programın üç bölümü vardır -- her biri kendi kurs bitirme sertifikasını sunar.
Eğitim İçeriği
Eğitmen
Emel ONUR
ODTU ekonomi bölümünü 1987 yılında bitirdikten sonra master yapmak üzere ABD’de San Fransisco’ya gitti. Otel işletmeciliği konusunda MBA’i tamamladıktan sonra Holiday Inn Marriott ve Hyatt otellerinde 10 yılı aşkın başarılı bir kariyeri oldu. Florida’da Vergi Mevzuatı masterını tamamlayarak Deloitte’te Uluslararası Vergi Danışmanı olarak çalıştı.
2008 yılında da uzun zamandır yatırımcı olarak içinde yer aldığı emlak piyasasında daha aktif rol almaya karar verdi. Bilgi ve deneyimlerini, ABD’ye taşınmayı veya yatırım yapmayı düşünen Türk yatırımcılara açtı. Bu amaçla Lead Consulting Group (LLC’yi) ve 2012 yılında da emlak danışmanlığı firmasını kurdu.
Lead Consulting Group Kurucusu ve Broker’ı olan Emel Onur, aynı zamanda mesleki örgütler olan National Association of Realtors, Miami Association of Realtors, Palm Beach Association of Realtors, Institute for Luxury Home Marketing ve Florida Association of Certified Public Accountants’un aktif üyeleri arasında yer almaktadır.
2017 yılı Emlakçılar Derneği Yılın Global Emlakçısı seçilmiş ve Milli Emlakçılar Derneği Türkiye Liaison’u olarak seçilmiştir.
Onur; Amerikan profesyonelliği ile Türk misafirperverliğinin harmanlandığı Lead Consulting’de koşulsuz müşteri tatmini, mükemmel servis ve her koşulda dürüstlük ilkelerini kabul ederek hizmet vermektedir.
Yorumlar
% 0
% 0
% 0
% 0
% 0
% 0